Algemene Voorwaarden Bloemen in Bloei

1. Identiteit van de verkoper
Wij zijn:
Serge Pollé – Bloemen in Bloei
Poodtstraat 1, B-1740 Ternat

E-mailadres: info@bloemeninbloei.be
Telefoonnumer: +32 (0)2 460 69 99
Ondernemingsnummer: BE 0560.702.956

2. Toepasselijkheid & Voorwaarden
Door te bestellen op de website www.bloemeninbloei.be gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. De voorwaarden kunnen zonder aankondiging wijzigen. De inhoud van de website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Serge Pollé – Bloemen in Bloei kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie en is derhalve niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

3. Prijs
De prijzen die op de website www.bloemeninbloei.be vermeld staan, zijn inclusief BTW. Serge Pollé – Bloemen in Bloei is niet verantwoordelijk voor type-, zet- en andere fouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs wordt vermeld. Prijzen kunnen zonder opgaaf van redenen aangepast worden. Vaak gebeurt dit vanwege prijswijzigingen van leveranciers. Doet dat geval zich toch voor, dan wordt de prijs aangepast maar heeft de koper het recht om bij het vernemen van de juiste prijs, zijn koop te annuleren.

4. Aanbiedingen
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

5. Bestellen
U gaat een koopovereenkomst aan zodra u op de knop “Bestelling plaatsen“ hebt geklikt op de pagina “afrekenen”.

6. Betaling
Wij aanvaarden enkel directe online betaling via de betaalmodules op onze website.
Online betalen via onze website is veilig! De betalingen in onze online shop worden via het beveiligde systeem van Mollie uitgevoerd.
Uw betalingsgegevens worden niet bewaard in onze database. Alle nodige gegevens voor de betaling worden gecodeerd verzonden via SSL.

Betalen via Bancontact
Belgische klanten kunnen met Bancontact betalen.
Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig en efficiënt in de internetbetaalomgeving van je eigen bank. Meer informatie kan je vinden op www.bancontact.com

7. Levering / Afhalen bestelling
Bestellingen kunnen na directe online betaling enkel in onze winkel te 1740 Ternat, Poodtstraat 1 worden opgehaald en dit tijdens te gangbare openingsuren.

8. Retourneren en annuleren
De koper heeft gedurende 7 werkdagen, te rekenen vanaf de dag die volgt op die van de levering, het recht om de verkoper mee te delen dat hij van zijn aankoop afziet. Het artikel moet ongebruikt, ongeopend in de originele verpakking en zonder beschadigingen geretourneerd worden. De kosten van verzenden zijn voor uw eigen rekening. Wij adviseren om dit aangetekend te doen aangezien ook het risico van transportbeschadiging of vermissing aan uw kant ligt.
Artikelen die in aanbieding staan worden niet geruild!
Indien de bestelling wordt geannuleerd omwille een fout van ons, wordt uiteraard het volledige bedrag terug bezorgd aan de klant. Wordt de bestelling geannuleerd door de klant omwille van een fout/vergissing van de klant, worden de gemaakte kosten in rekening gebracht.

9. Copyright
Niets van deze site mag zonder toestemming van Serge Pollé – Bloemen in Bloei vermenigvuldigd of gekopieerd worden. Indien wij dit toch vaststellen, zullen wij de nodige stappen ondernemen.